Health Today Magazine

Πρόεδρος του ΣΦΕΕ ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου για 3η θητεία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΕΕ, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής της Novo Nordisk Ελλάς.

Αναπληρωτής Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Υπεύθυνος Οικονομικών Θεμάτων, Ανάπτυξης, Νοσοκομείων, Εργασιακών Θεμάτων και Τιμολόγησης εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της VIANEX και Γενικός Διευθυντής της VIAN.

 Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι κ.κ.

  • Έλενα Χουλιάρα, υπεύθυνη Αποζημίωσης, ΗΤΑ, Διαπραγμάτευσης και Φαρμακευτικής Δαπάνης (Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca) και Αναπληρωματικός ο Σπύρος Φιλιώτης (Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Pharmaserve–Lilly), ,
  • Δημήτρης Αναγνωστάκης, υπεύθυνος Επιστημονικών Θεμάτων και Κλινικών Μελετών (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Ελλάδας & Κύπρου) και Αναπληρωματική η Agata Jakoncic (Πρόεδρος της MSD Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας).

Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος για θέματα Τεκμηρίωσης εξελέγη o κ. Κωνσταντίνος Παπαγιάννης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas).

 Ταμίας εξελέγη ο κ. Χρήστος Σωτηρίου (Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Win Medica).

Μέλη του Δ.Σ. είναι οι κ.κ.:

  • Παναγιώτης Γιαννουλέας (Chief Operating Officer & Country Manager του Ομίλου Lavipharm),
  • Κυριάκος Μπερμπεριάν (Γενικός Διευθυντής της Genesis Pharma Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας),
  • Cornelia Zanetti (Γενική Διευθύντρια της Takeda Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας).

Σημειώνεται ότι την ευθύνη των Επιτροπών Επικοινωνίας και Public Affairs διατηρεί ο Πρόεδρος, ενώ της Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαφάνειας, καθώς και την ευθύνη της επικοινωνίας με την EFPIA, θα εξακολουθήσει να έχει ο Γενικός Διευθυντής ΣΦΕΕ, κ. Μιχάλης Χειμώνας.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email